Algemeen Discotheken VInGa produkt Contact
 
   
Uiteraard is het niet mogelijk om alle functionaliteit van vInGa hier te beschrijven. Daarvoor kunt u de gebruikershandleiding lezen of een demo aanvragen. Toch willen wij u hier een kleine indruk niet onthouden door een beperkte beschrijving en 2 schermvoorbeelden.

VInGa - Hoofdscherm
Hieronder ziet u het hoofdscherm van VInGa. Aan de linkerkant van ziet u onder de hoofdgroep Personen, de 3 groepen 'Alle personen', 'zwarte lijst' en de 'speciale gasten'. Personen die op de zwarte lijst en de speciale gasten lijst zijn ingedeeld, worden door VInGa bij het vingerafdruklezen gesignaleerd.
Bij personen van de zwarte lijst zal de portier actie moeten ondernemen.
Voor personen van de speciale gasten-lijst zal vaak sprake zijn van gratis entree en moet de persoon achter de kassa actie ondernemen.
Men kan zoeken naar personen en gevonden personen raadplegen, wijzigen of verwijderen. Bezoeken van geregistreerde personen zijn achter de optie bekende bezoeken te raadplegen.

vInGa - Avondbezoeken
Via de optie Avonden kan men voor een bepaalde avond het lezen van de vingerafdrukken starten. Er verschijnt dan een scherm waarin de bezoekersinstructie staat ("vinger op scanner leggen") en teruggekoppeld wordt of het lezen van de vingerafdruk gelukt is (zowel visueel als via geluid). Voor sommige bezoekers zal er een speciale melding verschijnen.