Algemeen Discotheken VInGa produkt Contact
 
   
Toegangscontrole
Goede portiers zijn van groot belang om ongewenste gasten buiten te houden. Maar ze beschikken niet altijd over een fotografisch geheugen en dan is het moeilijk om te bepalen of iemand inmiddels weer toegang mag krijgen. Ook kunt u niet altijd dezelfde portiers aan de deur houden. VInGa geeft de portiers een fotografisch geheugen.
Indien iemand zich in de discotheek heeft misdragen, dan kan de vingerafdruk van deze persoon teruggevonden worden aan de hand van 2 foto's. Deze zijn eerder op de avond tijdens het lezen van de vingerafdruk gemaakt. Men kan vervolgens de vingerafdruk van deze persoon op de zwarte lijst zetten, zodat die de volgende keer door het systeem wordt gesignaleerd.
Klantenbinding
Een horeca ondernemer weet vaak wel hoeveel mensen in zijn zaak geweest zijn. Maar niet hoe groot zijn vaste publiek is, waar mensen vandaan komen, hoeveel mannen en vrouwen en van welke leeftijdscategorie er waren. VInGa geeft de ondernemer een middel om deze informatie te verzamelen. Met deze informatie kan de ondernemer bijv. voordeeltjes verstrekken aan vaste gasten (zoals gratis entree bij verjaardagen of een aantal bezoeken).
Men zal dan wel naam, adres en geboortedatum met een formulier moeten doorgeven aan de discotheekhouder. Wanneer iemand dit formulier invult en inlevert, zal opnieuw een vingerafdruk worden afgenomen. Het volgnummer van deze vingerafdruk wordt met de pen op het formulier bijgeschreven. Men kan dan achteraf de formulieren in VInGa invoeren. Aan het einde van de avond worden de ingelezen foto’s en vingerafdrukken vergeleken met het ledenbestand. Indien de persoon voorkwam in het ledenbestand, dan wordt daarin bijgewerkt dat hij op de betreffende avond aanwezig was.